banner

Доставка и плащане

Доставка:

Поръчаните продукти се доставят с куриерска фирма - до адрес (независимо дали домашен/служебен) или офис на спедиторската фирма посочени ни от клиента. Потвърдените заявки се изпращат на следващия ден. За някои от продуктите е възможен по-дълъг период на доставка, за което ще бъдете уведомени. Доставката е за сметка на клиента /ако не е посочено друго към информацията за продукта/  и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма. 

Поръчки направени в събота и неделя /или в обявени за празнични дни/, се приемат за получени в понеделник или следващият първи работен ден. Срокът за доставката е според условията на съответната куриерска фирма.
Тъй като ценим коректността и добрите отношения с нашите клиенти, Ви предоставяме възможността да се възползвате от безплатната опция "тест и преглед преди да платиш" за всяка Ваша поръчка, без значение на каква стойност и от колко артикула се състои тя.

При други въпроси свързани с доставките, се обърнете към нас.

Плащане:

С „наложен платеж” - плащане в брой на куриера при получаване на поръчката.

Какво представлява наложения платеж ?
Наложен платеж е най-удобният и сигурен метод за уреждане на разплащането между продавач и купувач.
Най-удобен за клиента, защото той заплаща за направената от него покупка при самото и получаване, използва опция преглед на продукта преди за заплати.